Tuin
Vase 02

Buiten

Op zoek naar inspiratie voor je tuin?

Ervoor zorgen dat de buitenkant van je woning en de tuin er mooi uitziet? Hier lees je alles over het decoreren van de tuin en de beste tips voor onderhoud aan de buitenkant van je huis.

Vase 01
Cocoon wonen element 01
De schutting decoreren
Heb je een schutting of wil je een schutting laten plaatsen? In dit artikel lees je alles over het decoreren van een schutting. Dit maakt je schutting mooier en leuker, zodat het perfect past in je tuin.
Een eigen toevluchtsoord in de tuin
Een eigen toevluchtsoord in de tuin, wie wilt dat nou niet? In dit artikel lees je meer over hoe je je eigen toevluchtsoord maakt in de tuin.
Overkappingen en duurzaamheid
Overkappingen zijn ideaal om spullen te bewaren. Daarnaast worden ze van duurzame materialen gemaakt. Lees hier meer over overkappingen.
Let hierop bij het plaatsen van een schutting
Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee moet houden, voordat je een schutting laat plaatsen. Lees in dit artikel alles over waar je op moet letten.
Welke soorten hout zijn geschikt voor in de tuin
Elk type hout heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Ontdek hier de houtsoorten die geschikt zijn voor in jouw tuin.
Zo zorg je voor een gezellige tuin
Wil je een gezellige tuin creëren? Dat kan met de tips die je leest in dit artikel. Lees snel verder en ontdek hoe je je tuin gezellig maakt.